tisdag 21 september 2010

Stockholm

Hemma och utsövd efter en vecka från allt vad vardagslivet innebär. Vi har utnyttjat det till max. New York var över förväntan och en helt ljuvlig stad att drömma sig bort i. Vi har fikat, gått, fikat, gått, ätit lyxiga middagar, gått, sovit länge och ostört, shoppat, gått, fikat, åkt helikopter, varit på fashion week med modevisning, (japp, me and my husband among Jessica Alba, Justin T och Jay-z, galet!!!) Framför allt har vi njutit av den underbara atmosfären, en stad som aldrig sover är verkligen ingen underdrift. Oavsett när man tittade ut genom hotellfönstret så kryllade det av taxibilar, människor och poliser. Men, under en vecka hittade vi inte en enda barnfamilj, vi insåg ganska snabbt att i New York är man ung, snygg, rik och jobbar galet mycket! Kunde man nöja sig med de första tre hade Manhattan varit ett alternativ för Mr and Mrs tvåbarnsfamilj.

Veckan avslutades med bröllop på Fire Island, en paradisö bara någon timme utanför NY city. Det bev strandbröllop, med solen, stranden och havet som vittnen tillsammans med ett 70 tal gäster från Sverige och USA. Vi var väldigt lyckligt lottade som fick avnjuta denna dag tillsammans med de finaste brudparet tillika grannarna.

Efter en intensiv vecka tillsammans med underbara minnen kunde vi enas om att det det var skönt att komma hem och äntligen få krama våra älskade älskade småkillar!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar