söndag 5 september 2010

Zumba

En riktigt härlig söndag tillsammans hela familjen med små avbrott av välbefinnade för var och en av oss. G gick iväg en stund på kalas, mr M grävde upp hela syrenhäcken och lyssnade på ljudbok, C fick vara i parken precis så länge han önskade och jag, jag fick gå på Zumba.

Japp, som ett kylskåp på yogaklassen, som en isglass bland fluffiga mjukglassar, som en stel skandinav bland latinos, det var jag idag under en timme av SATS nya zumbaklass. Klassen är inspirerad av salsa och latinorytmer. Efter ca 30 sekunder in i klassen förstod jag att det gällde att släppa på allt vad prestige och kontroll heter. Jag var så totalt fokuserad på alla takter och steg att jag inte hann slänga ett öga på de andra tappra som också försökte hänga med. Det viktigaste var takten, det svåraste var att få ner den i benen och då helst båda benen samtidigt. Armar och ben levde helt och hållet sina egna liv och var ständigt på olika håll i salen. Men, prestigen den släppte vi alla, liten som stor, ung som gammal, man som kvinna. Det var en sån skön stämning och riktigt bra musik, det roligaste jag gjort på länge!

När jag kom hem hade mr M dukat till lunch. Underbara älskade. Pärondryck i finaste vinglasen, spaghetti med lammfärs, god sallad och en hel timme tillsammans med småprat innan det var dax att hämta G från kalaset och väcka lilla C.

En mysig helg!

Love
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar