tisdag 8 februari 2011

Högt uppsatta mål

Idag har jag utmanat mig själv rejält. På intranätet på jobbet så gick dom ut med information om sponsring idag. Så fint. Säkert bra för dom som kan, vill och orkar. Sponsringen handlade om en biljett till halvmaran, inte nog med att man fick en biljett, man får en t-shirt, mat efteråt och om man tar sig över mållinjen så skänks en summa till välgörenhet. Fantastiskt, men alltså, jag skulle hellre skänka pengar till välgörenhet för att SLIPPA springa halvmaran.

Så helt plötsligt slår mig en tanke att man kanske skulle hänga på. Det måste ju finnas människor som krupit i mål förr och en gång tog jag mig ju faktiskt fram dubbelt så långt på skidor, med ren vilja.

Så, med drygt ett halvår kvar till start, är jag plötsligt ägare av en plats i Stockholm halvmarathon. Jag har en känsla av att detta hastiga beslut kommer betyda många mariga löparpass innan jag till slut står på startlinjen till riktigt mariga halvmaran. Men jag gillar ju högt uppsatta mål! Och nu när jag fått några timmars perspektiv på det hela känns det väldigt roligt.

Ha en riktigt trevlig tisdagskväll!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar