torsdag 20 januari 2011

Feelgood

Igår hade jag en sån mysig kväll med de finaste av tjejer. Jag är så stolt och tacksam att vi håller fast vid traditionen och bjuder varandra på middag en gång i månaden och bara umgås, äter mat, dricker vin och avhandlar stora och små viktiga saker. Det är en frizon och en härlig energiboost! Dessvärre blir dagen efter en något tröttsam historia, men det hör liksom till och kostar inte mer än en tidig läggning ikväll.

Har ni märkt vad som håller på att hända på stan? I alla fall här i la stockholmo! Reorna, dom blir bättre och bättre. Dom startar lite trevande på 30%, men vem handlar då egentligen? Nej, det är nu man ska hålla sig framme när dom börjar krypa upp mot 50-70% och det nästan pirrar i magen för att man kan göra sånna fynd. Inte överallt såklart. Vissa butiker använder ju reorna för att tömma sina lager på osålda saker sedan årtionden tillbaka, men vissa har riktigt bra saker, och nu börjar slutspurten!

Idag blev det ett par höga svarta moccastövlar till 70 % rabatt, åååhhh vad nöjd jag är!Imorgon är det fredag igen! I helgen blir det förmodligen bak av släta bullar och därmed årets första semla! Vad ska ni göra? Ha en underbar torsdagskväll!Love

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar