söndag 14 mars 2010

Du ska inte tro...


det blir sommar ifall inte nån sätter fart... Jag kan väl säga att vi har hjälpt våren lite på traven. Vi (läs min man) och våra grannar måste sett väldigt roliga ut när vi med spett, spadar och hett vatten i kannor försökte göra rännor i isen för att snön så småningom ska smälta ner mot brunnen i marken. Jag tror främst att det var ett tappert försök att skynda på våren en smula, men risk för översvämning var den officiella förklaringen. Jag känner på mig att våren ligger i luften och vi har njutit till fullo av helgens underbara väder. Jag och G har införskaffat våra frön inför vårens plantering. Vi hann inte plantera några smultron, men krukorna och jorden står redo, så i veckan ska fröna ner i jorden så att dom små plantorna är lagom stora i maj då dom ska planteras i rabatten.

Vi har även hunnit piffa lite här hemma och äntligen tänkte jag lägga ut lite bilder på vår nya tvättstuga som vi nyligen gjort om. Det har blivit lite av en favoritplats i huset, medan tvätten viks och skjortorna stryks kan man lyssna på radio och fundera över någonting roligare.

Tack underbara familjen för en härlig helg, nu laddar vi för en ny vecka, ännu lite närmare våren. Önskar en skön söndagskäll.

1 kommentar:

  1. Vilken dröm att ha sån tvättstuga, underbart underbart :)

    SvaraRadera