söndag 18 april 2010

Kalas

Så var även denna kalashelg slut. För det blev verkligen en kalashelg på många sätt. Kalas både lördag och söndag, kalasväder nästan hela helgen, kalasmysig hemmakväll med familjen och kalasbrunch idag på förmiddagen.

Säga vad man vill om sjukt tidiga morgonar med lille C, men man får väldigt mycket gjort dessa dagar. Vid niosnåret har man redan ätit frukost, klätt på sig, fixat och grejat inför dagens händelser och fått ett par skor i storlek 20 intryckta i ansiktet. För när klockan slagit 9 då tycker lille herr C att det är dax att andas i friska luften. Han går till hallen, plockar upp båda skorna med varsin hand och klappar dom på lämpligt ställe så att mamma och pappa inte kan undgå att förstå att det är dax att gå ut. Allra helst i ansikte eller mage för att med all önskvärd tydlighet få fram budskapet.

Så, innan den mysiga brunchen idag kl 11 hade vi hunnit med en hel del. Det blev en härlig brunch med massa godsaker, sedan lämnade vi G inför dagens kalas och tog en sväng på stan. Stockholm är på tok för underskattat strålande vårdagar som denna. Därefter besökte vi kalaset som visade sig innehålla godsaker för både stora och små. Vi kom hem vid halv 7, med två trötta och vädigt kalasfärdiga barn.

Nu är det dax för uppladdning inför en spännande vecka. Love!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar